Zakládáme spolkový bezobalový bioobchod

** A nyní se můžete připojit i Vy.
————————————————————
Přípravná fáze rozpočtování, plánování, popisování a zkoumání je u konce. Předkládáme Vám kompletní návrh prvního spolkového obchodu u nás.
Chcete se stát jeho součástí a založit ho s námi?

Pro seznámení s tímto jediněčným konceptem jsme pro Vás připravili krátké video.
 
** Proč vlastně?
————————————————————
Přístup ke kvalitnímu jídlu, které na své cestě na stůl nedrancuje naši planetu, vnímáme jako jeden ze základních aspektů dobrého života. Nepotřebujeme manipulativní marketing, aby nám říkal, co je pro nás dobré a co se vyplatí.
Víme to sami. Respektujeme lidi, kteří pracují se Zemí s láskou a chceme, aby dostali férovou odměnu. Víme tak komu a za co platíme. Aktivně se podílíme na změně způsobu, jak si obstarat jídlo a nyní to nabízíme i Vám.
 
** Potkejme se
————————————————————
Protože si ceníme kvality osobního kontaktu, chceme se potkat osobně a probrat vše, co vás kolem založení spolkového obchodu zajímá. Najdete nás proto na Biojarmarku (http://biojarmark.info/) na Letné již tuto sobotu. A později třeba přímo v Našem dvoře v Kobylisích.
 
** Rozrůstáme se
————————————————————
Věděli jste, že podíl ekologického zemědělství na celkové výměře orné půdy v ČR byl loni přes 12% a každý rok vzrůstá? V obŽIVĚ si plody práce našich zemědělců budete moct vychutnat za férové ceny díky společnému financování ochodu.
 
** Nepřeháníme
————————————————————
Loňský zisk největšího producenta balených potravin – potravinářské skupiny Nestlé – byl 158 mld. Kč. ObŽIVA funguje na neziskovém principu při zajištění finanční stability. Platíte tak pouze tolik, kolik je skutečně potřeba.
 
** Otevíráme (se)
————————————————————
Členové spolku získávají podíl na rozhodování. Po vstoupení do spolku tak aktivně můžete ovlivnit chod a směřování obchodu a převzít zodpovědnost za to, co sami odebíráte. A to vše na základech spolupráce, solidarity a průhlednosti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *